Rezultati

Im000497

Apt Mato- Neum (Rivijera Neum) ***

40 metara od mora.

Opis:
Privatna kuća s 16 lijepo uređenih apartmana s pogledom na more i terasom. Većina apartmana je s klimom i mogućnošću korištenja bežičnog interneta.

Više informacija >>>


H-stela-neum2

Hotel Stella- Neum (Rivijera Neum) ****

100 metara od mora.

Opis:
Hotel se nalazi na ulazu u grad Neum i ima prekrasan pogled na zaljev.

Hotelski sadržaji: aperitiv bar, terasa, taverna, stolni tenis, biljar, TV sala, posluga u sobu, usluga pranja rublja, mogućnost korištenja faxa i računala, sef na recepciji, svaku večer glazba uživo.

Polupansion: doručak i večera- švedski stol; 3 puta tjedno se održavaju ribarska noć, ili noć školjki (piće uključeno); jedna zajednička večer uz roštilj.

Više informacija >>>


Im000423

Hotel Luna- Neum (Rivijera Neum) ***

100 metara od mora.

Opis:
Hotel Luna je privatni, lijepo uređeni hotel u blizini mora.

Hotelski sadržaji: recepcija, restoran s terasom, caffe bar

Kapacitet hotela je 18 soba i 6 apartmana, a svi su s radiom, sat TV, klimom, telefonom, mini barom, sefom, kupaonicom, fenom, balkonom.

Više informacija >>>


Hotel_neum_park_ii

Hotel Neum- Neum (Rivijera Neum) ***

50 metara od mora.

Opis:
Hotel Neum je najveći hotel na Neumskoj rivijeri, a kompletnim turističko-ugostiteljskim sadržajima i ponudom, pruža gostima ugodan odmor i boravak tijekom cijele godine.

Hotel je smješten u središnjem dijelu mjesta Neum, u blizini morske obale s prekrasnim pogledom na Neumski zaljev. Hotelskim dizalom gosti idu iz hotela do hotelske plaže.

Kapacitet hotela: jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, a sve su s balkonom s pogledom na more, kupaonicom, telefonom, sat TV.

Hotelski sadržaji: bazen s morskom vodom, restoran na plaži, lobby bar, garaža, vlastiti parking, zabavni salon, stolni tenis, biljar, mini golf, kino i suvenirnica.

Polupansion: doručak i večera-švedski stol.

Više informacija >>>