Rezultati

Vodice_00

Apt Vlado- Vodice (Rivijera Vodice) ***

400 metara od mora.

Opis:
Nova, moderno i lijepo uređena kuća s 8 apartmana smještena u poznatom turističkom gradiću, Vodicama.

Više informacija >>>


Chor_350a

Apt Katica- Vodice (Rivijera Vodice) ***

500 metara od mora.

Opis:
Lijepo uređena kuća s 5 apartmana (većina s pogledom na more) i mogućnošću besplatnog korištenja perilice rublja i bežičnog interneta.

Više informacija >>>


Hoteli2

Hotel Imperial- Vodice (Rivijera Vodice) ***

0 metara od mora.

Opis:
Hotel je smješten na obali turističkog grada Vodica, ima vlastitu šljunčanu plažu, a kategoriziran je s tri zvjezdice. Uz hotel se nalaze depadanse Flora Madera i vila Regina, koje su također kategorizirane s tri zvjezdice, te četiri vile: Clara, Marina, Luisa i Ana, kategorizirane s tri zvjezdice.
Kapacitet kompleksa je 420 soba i 15 hotelskih apartmana; sve sobe su s kupaonicom, sat TV, balkonom, telefonom, a većina soba je klimatizirana i ima pogled na more.
Hotelski sadržaji: dizalo (lift), TV dvorana, restoran s terasom (glazba uživo svaku večer), aperitiv bar i caffe bar s terasom, sauna, zatvoreni bazen, frizerski salon, masaža, fitness centar, otvoreni bazen, snack bar na plaži, dječje igralište. Na raspolaganju gostima su i razni sportski, rekreacijski, te zabavni sadržaji: fitness, studio za profesionalnu masažu, igralište za odbojku, teniski tereni.
Jednom tjedno hotel organizira dalmatinske večeri s tradicionalnom klapskom glazbom.
Polupansion: doručak i večera švedski stol.

Više informacija >>>


101

Apt Marko- Vodice (Rivijera Vodice) ***

500 metara od mora.

Opis:

Više informacija >>>